Αντωνης Αρβανιτακης (Dj Andoni)

Μεγαλώνοντας στο πανέμορφο νησί την Ζάκυνθο και από πολύ μικρής ηλικίας ήμουν λάτρεις της Ελληνικής και Ξένης μουσικής με το ένστικτο να ασχοληθώ παίζοντας μουσική κάποτε.
Το 1986 μετακόμισα στην πόλη του Σύδνεϋ στην μακρινή Αυστραλία όπου εκεί μου δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθώ με την μουσική για πρώτη φορά ερασιτεχνικά που τόσο αγαπούσα εκπληρώνοντας το όνειρο που είχα από καιρό.

Ξεκινώντας έτσι την μουσική μου καριέρα παίζοντας μουσική σε διάφορους Ελληνικούς συλλόγους, εκδηλώσεις, και Parties του Σύδνεϋ μου δόθηκε η ευκαιρία να διασκεδάζω τον κόσμο όπως πάντα ονειρευόμουν και μέσα σε λίγο διάστημα βρέθηκα να κάνω μουσικές εκπομπές σε διάφορους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η μεγάλη μου όμως αγάπη που έχω πάντα για την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ζακυν8ο που μεγάλωσα, με έκανε τα τελευταία χρόνια να βρίσκομαι κάθε καλοκαίρι κοντά τους και να κάνω καλοκαιρινή περιοδεία παίζοντας σε διάφορα γνωστα clubs και στα πιο ομορφα και μαγεμένα νησιά της Ελλάδος βελτιώνοντας έτσι το μουσικό στιχίο μου ανανεώνοντας έτσι την πείρα μου σαν Deejay.
Στα τελευταία χρόνια παίζω Επαγγελματικά μουσική σε γνωστά clubs της Αυστραλίας διοργανώνοντας Ελληνικά Club Events σε διάφορες πόλεις της Αυστραλίας και επίσης την ετήσια καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδος ενω παραμένω ανοιχτός σε διάφορες προτάσεις που μου κάνουν και για άλλα μέρη εκτός Ελλάδας και Αυστραλιας.

  • Facebook